Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

14.8.09

yang DEGIL itu SAYA.yang kuat MERAJUK juga SAYA

menyentap.. menyentap.. (ckp orang perak ar.. hehehe..) atau ckp orang KL, merajuk dan dalam erti kata lain; mengada-ngada. itu lah saya!! ditekankan sekali lagi, itu lah SAYA!! tambah plak dengan degil dan keras kepala. cukup semua dan semua tu ada pada saya. tapi saya apa kisah. kalu tak suka dengan saya, saya pedulik apa. saya boleh hidup tanpa siapa2 dan saya ada ibu saya. the one and only 'manusia' kat bumi ALLAH ni yang paham dan boleh tahan dengan saya (saya SAYANG IBU saya!). so kalau tak suka dan tak larat dengan perangai saya, cakap dan saya boleh kasi balik semua yang awak dah bagi kat saya. pikir masak2, dengan orang macam ni ker awak nak hidup sampai awak mati. boleh tahan ka?!

arini tension.! stress.! semua ada. campur2. ada rasa cam gulai tempoyak ikan patin sweetsour. nampak menarik tapi tak sedap sebenarnya. mahu ajak sekepala buddy bergugu-gaga. mau cakap apa, cakap ar. saya apa kisah.!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin