Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

21.4.10

Fly me to the Moon

~"when i 1st saw you", you came to me and said, "fly me to the moon"~
hahahaahhahaha.... sila ketawa semua sebab wahidah sedang berada dalam mod jiwang karat! tsk!

ni pun salah satu lagu prebet selain dari lagu 'when i 1st saw u'. ramai sangat singer lagu ni so saya tak tau siapa penyanyi asal lagu ni but at 1st i discovered lagu ni its been sang by my pakcik sinatra. i love u pakcik! your voice really menikam kalbu one.

pastu westlife plak menyanyikan lagu evergreen ni. lagi lah jatuh cintan sebab saya kan girlfriend Mark Feehily. huhuhuhu... kecairan gak ar dengar suara macho dia. huhuhuhu... falling in love dengan Mr.Markus Michael Patrick Feehily ni masa tingkat 4 lagi. Cintan giler2 lah sampai sume fail ngan buku saya lekat gambar dia.

Enjoy ek dengar lagu ni especially part yang Mark nyanyi tu... huhuhuhu....

When I First Saw You

Just wanna share this song with all bloggers out there. I just falling in love with this song. Kalu guna lagu ni untuk slide show pun best gak. I wonder who gonna be my org suruhan yang akan tolong saya untuk buat slide show Hari Bahagia.

Persoalan lain : Nak wat ker tak nak ek?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin