Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

15.2.12

Rempit Suami Isteri


Al kisah pada suatu petang yang mendung.... jeng jeng jeng....

hahahahaha.... opening tak hengat!

sebenarnya nak citer satu petang tu balik dari kerja. saya dah suami naik boing 6746 dua tayar... hihihi... motor la tu. so masa nak balik tu hujan. keluar dari basement, saya tgk langit gelap. saya terus cakap kat encik suami; "huh, nak hujan la bah (singkatan untuk babah)". "mmmm..." encik suami balas.

keluar dari basement dan lalu belakang beberapa deretan bangunan kami akan terus masuk ke jalan besar, so masa masuk kat jalan besar tu, saya bersuara sekali lagi; "kene laju ni bah" dan pada masa yang sama saya tengok jalan di hadapan lengang dan lampu isyarat kat simpang depan dah tukar color ijau. saya terus dengan semangatnya cakap kat suami; "ok bah, pecut!!!" suami tak respond apa-apa. motor pun suami tak pecut. sebab tak puas hati, saya bersuara tanya kat suami, dengan nada yang sedikit keras kerana geram; "kenapa babah tak pecut?!"

nak tau apa suami saya jawab???

"dah pecut tapi motor yang tak gerak laju. dah habis pecut dah ni... nak salahkan siapa?"

huhuhuhu.... terus saya diam tak cakap apa2 kat belakang. bertuah punya suami!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin