Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

29.7.10

Make Up

Hari Bahagia dah lama dah lepas. huhuhuhu... mau ulang lagi bleh? tsk!! rasa cam ari2 nak kawin. nak pakai baju cantik2 ngan veil bagai. nak di mekap2 ngan lawanya. huhuhu... kenapa mesti berlalu... huhuhu... ngengadanya aku ni! tsk! hehehehehe (@.@)

Nikah and sanding on 4th July 2010, aku telah dicantikkan oleh Kak Sue Hashim. Ni ada sket gambar yang aku curik dari kak sue punya blog sebab aku takde gambar yang sedang di mekap ni. OP kedua2 event tak bagi lagi gambar. huhuhuu... sedey dan tak sabar. dah la encik suami ku takda. Pergi berjuang di Indonesia... huhuhuhuuhhu...

::mekap nikah::


::inila kak sue::


::mekap sanding::


pesanan penaja : gambar before and after ada dalam blog kak sue. click kat sini.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin