Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

13.4.10

Ikhtiar KURUS saya

Saya hanya ada masa yang sangat singkat iaitu 2bulan dan 20hari sehingga Hari Bahagia menjelma. So skang tgh put an effort untuk kurus. http://emo.huhiho.com Pelbagai perkara yang saya buat untuk kurus. Saya tak makan nasi. Saya beli corset beautiful yang mahal itu. Makan jamu. Beli krim panas terbakar. etc..etc...etc...etc...etc.... cuma satu je yang saya tak buat; Bersenam! http://emo.huhiho.com Sebab tu saya tak kurus2. sgt tsk!!! Saya adalah seorang yang sememangnya malas mahu bersenam walaupun tunang saya adalah seorang athlete dan coach yang sememangnya tiap2 hari akan bersenam, masuk gym dan melakukan pelbagai aktiviti sukan. Kenapakah begitu kontra. huhuhuhu... macamana ni? Kalu baju yang saya dah sewa tak muat, apa saya nak buat nanti... sedey sei.. adakah saya akan panggil fairy-good-mother untuk mintak dia tukar saya macam dia tukar cinderella? http://emo.huhiho.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin