Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

2.4.10

Comment FaceBook yang Kurang Membina

Salams to all...

Memang banyakkan dugaan orang yang nak kawin ni. lagi2 dah nak dekat lagilah banyak dugaannya. So setiap b2b kene bersedia mental dan fizikal.

Semalam saya terima komen ini di FB saya;
"sapa yg getting married ni... mcm kenal nama tu.....betul ke dah nk kawin, x menyesal ke....dah habis fikir....lama lagi la tarikh tu, wat per awal2 nak block date tu, poyo je....
anyway jgn gaduh2 kalau dah nak kawin, ha ha....dpt teka tak sapa tulis ni....."
terkejut gak saya. dalam pada meneka siapa gerangan orang yang menulis di sebalik ID kak Ina ni, kak ina datang pada saya dan minta maaf. Dia cakap bukan dia yang tulis. Dia tak nak saya salah faham. Saya tahu, bukan kak ina yang tulis sebab saya kenal kak ina. di office kami memang rapat dan kak ina tak kan tergamak menulis komen yang macam ni. so saya tanya kak ina, siapa yang tulis? Kak ina buat muka serba salah. Dia cakap dia takut nak bagitau. Saya cakap dari enchek tunang baca dan ingat dia yang tulis baik kak ina bagitau sebab nanti saya boleh jelaskan pada enchek tunang perkara sebenar. So kak ina pun bagitau saya siapa yang tulis komen tu. terkesima jap saya. Ya Allah, sungguh saya tak sangka. Saya tak pernah sangka orang yang kak ina sebut namanya itu yang bagi komen macam tu. sedih saya sebab saya baik dengan dia. sangat baik dan mesra. kenapa didepan saya dia berpura-pura tapi kat belakang dia cakap sebaliknya. menyesalnya saya. Saya hanya mampu berdoa dan mohon pada Allah agar kuatkan semangat saya. Doakan saya juga ya!


pesanan penaja : inilah senario bekerja di gomen, banyak sangat mulut yang nak cakap pasal hal kita. semuanya sibuk badan. tsk!

30.3.10

T'shirt Bride & Groom yang Best!!


Arini pagi2 dah blog walking. boring sebab sampai awal kat opis. and i found something interesting from Shahida's Blog. Couple shirt untuk bride & groom. memang best bangat! gue amat suke. searching and thanks god coz finally i found how to buy this couple shirt. dah order dah pun satu. hehehehehe... tak tanya pun kat enchek tunang sebab nanti dia banyak songel. so i just order nanti dah dapat baru habaq kat dia (hihihi... bijak kan saya? mmg calon isteri solehah. hahahaha).

This shirt come with 2 scheme color. if u like it in black then the printing will be in white and vice versa. saya order shirt color putih sebab putih itu suci. Saya suke putih walaupun saya berkulit gelap. tsk yep!! hihihi...

**if u guys like to have one try to visit this blog. owner dia memang best. nama dia Qis. hope u guys like it!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin