Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

4.1.12

Bulum Die... but feel heaven gilos!

Apekah tajuk itu??? hihihi... lama tul tak menulis dalam blog. more than one year. My baby boy pun dah masuk 8 bulan. Muhammad Aqil Kamil bin Mohd Faizal. A handsome and super active boy.

Hidup yang lebih indah sekarang dengan kehadiran si kenit ni. Tapi masih rindukan masa mengandung sebab bila Aqil ketok2 perot ibu, ibu akan rasa bahagia sangat dan ia buat ibu rasa sentiasa ada yang dekat dan sayang pada ibu. mmmmm..... heaven giler! =D

So world, ini lah cinta hati saya;

my mum called him Apek boy!

Lain sikit bila masuk usia 2 minggu

first time Aqil smile yang best sgt. selalu senyum sikit control ensem!

uish! Aqil berkopiah tapi babah seksi pakai short jer. ;)

ibu little tiger

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin