Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

18.3.10

Blog Tak Pemes, Saya Gak Yg Salah Ker?

Hari itu (cewah!), lepas amik keputusan untuk 'on' balik blog tak pemes saya ni, saya received satu comment cakap;
"Blog dahla tak pemes so takyah la nak bagitau satu dunia ko nak tutup ke nak on ko punyer blog ni!!"
hahahahaha!!! ketawa saya lepas baca comment tu. bukannya apa, saya sangat berterima kasih dengan anon yg anta comment tu sebab menyedarkan diri saya bahawasanya blog saya ni tak pemes. huhhu... tsk! tapikan kengkawan, saya adalah sangat musykil sebab kalu blog pink ala-ala pompuan yang tak berapa nak ayu dan comel ni tak pemes bagi si anon tu, kenapa dia mengikuti dan masuk serta baca entri2 bombastic mr.loba-loba saya ni. *pelikkan?*

takpe lah, yg penting saya dah sedar diri dan ingin mengucapkan terima kasih pada si anon atas comment itu dan jangan lah segan nak jenguk2 blog tak pemes ni lagi yer. comment en/cik anon tak dapatla saya nak publishkan atas sebab2 tak nak mengotorkan blog tak pemes ni dengan comment2 yang tak membina mu itu. i tsk tau!

16.3.10

28 Februari yg menyuntik semangat

Walau 28 Februari aritu adalah ari malu-malu kucing saya tapi hari itu jugak lah yang membuatkan saya bersemangat semula. takmau cakap banyak2 dah. ini gambar poyo saya. Sila abaikan kepoyoan saya yep!




::thanks yeyeh for the picture. I owe u a lot::

Saya Pedulik Hapa... Gua pikir lah sendiri.

Setelah beberapa bulan yang lalu lepas saya buat keputusan nak stop blogging and no more my.true.color lagi, macam2 respon saya dapat. Tapi yang buat saya amik keputusan untuk terus menulis dan menghidupkan balik my.TRUE.color adalah enchek tunang tersayang yang cakap blog ni adalah saya. Menunjukkan siapa saya sebenar dan sebab tu blog ni saya beri nama my.TRUE.color. Melalui blog ni gak enchek tunang cakap dia dapat tahu isi hati saya dan sebab kami memang kurang masa bersama. Enchek tunang adalah amat sibuk dengan jadual coaching dan aktiviti kayak dia. Enchek tunang tahu saya memang minat menulis atau dalam erti kata lain, membebel (oh sungguh jahat kamu itu! tsk!), so jgn amik pusing apa orang mau kata. Jangan tutup blog sebab orang lain. Macam Fatin cakap, nanti nampak macam saya yang wat salah. So, here i come. Membuat comeback dengan semangat waja untuk hari bahagia dan pedulik hapa dengan orang mau kata. GUA KENE SENDIRI PIKIR LAH!!

http://emo.huhiho.com http://emo.huhiho.com

p/s: MIntak-mintak lah semangat saya tak dijatuhkan lagi. AmEen...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin