Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

16.3.10

Saya Pedulik Hapa... Gua pikir lah sendiri.

Setelah beberapa bulan yang lalu lepas saya buat keputusan nak stop blogging and no more my.true.color lagi, macam2 respon saya dapat. Tapi yang buat saya amik keputusan untuk terus menulis dan menghidupkan balik my.TRUE.color adalah enchek tunang tersayang yang cakap blog ni adalah saya. Menunjukkan siapa saya sebenar dan sebab tu blog ni saya beri nama my.TRUE.color. Melalui blog ni gak enchek tunang cakap dia dapat tahu isi hati saya dan sebab kami memang kurang masa bersama. Enchek tunang adalah amat sibuk dengan jadual coaching dan aktiviti kayak dia. Enchek tunang tahu saya memang minat menulis atau dalam erti kata lain, membebel (oh sungguh jahat kamu itu! tsk!), so jgn amik pusing apa orang mau kata. Jangan tutup blog sebab orang lain. Macam Fatin cakap, nanti nampak macam saya yang wat salah. So, here i come. Membuat comeback dengan semangat waja untuk hari bahagia dan pedulik hapa dengan orang mau kata. GUA KENE SENDIRI PIKIR LAH!!

http://emo.huhiho.com http://emo.huhiho.com

p/s: MIntak-mintak lah semangat saya tak dijatuhkan lagi. AmEen...

6 comments:

Mrs Drac said...

gud..gud..heheh..br add fb ritu

zLa said...

yayyy!!! camni la buat come back! keep on writing your wonderful thoughts dear..pedulik la mereka2 tu..ala diorang jales la tu blog diorang tak best..hahahaha..

OpiYa OneL said...

welc0me back! (^_^)

Nurulhuda|Adlie said...

aiyoo naseblah dah bukak, pasal aritu tgk2 je dah tutop, tak sempat nak komen, kenapakah ini semua? jahat betul lah.. just write, cuma minimize on details, supaya si polan tu tak boleh berkata apa2.. =)

F A R Y N said...

ha tau takpe..
sila lah update slalu eh..
suka2...lalalala

tengkujuh said...

to All : thanks sume!!!! kamu2 jua adalah pembakar semangat ber'blog' ku! caiyok!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin