Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

4.3.10

No More "My.True.Color"

Salams to all...

Just update untuk bagitau yang saya akan menutup dan men'delete blog saya ini dalam masa seminggu lagi.

To all member blogger yang best macam Thal, Huda, Fatin, Opiya Onel, Ibu Irfan dan followers yang best bangat gak, thank you sebab sudi masuk dan menjengah blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni.

Bakal rindu kamu semua. To all bride-to-be, muga success dalam merencana Hari Bahagia yep.

p/s: Nanti tinggalkan address yer, mau jemput kamu semua ke majlis saya bulan Julai nanti. Sayang kamu semua!! =)

12 comments:

Mrs Drac said...

eh knape nk tutup? tapi mesti ade sbb kan...sy pun ade rase nk ttp jgk sebenarnya..ataupun why not tengkujuh privatekan dlu blog ni..nnti bulan July update untk majlis..nk tgk..kalo bole la..apepun..take care

tengkujuh said...

Mrs Drac, thanks to u gak tau. lupe nak mentioned u'r name. Takpe la. Nanti kalu mood sudah kembali saya akan tetap menulis kembali.
Sebab apa biarla menjadi rahsia hati.
thanks sekali lagi.

F A R Y N said...

awet,aku rasa just maintain je blog ni...skang dah tak emo kan? rilek2...
hehehehee

tengkujuh said...

tin, i will think about it. thanks babe for the support. u be my witness tau for my hari bahagia nanti. cyg lu babe!

Anonymous said...

jangan le tutup.. ehehe..

-sureena

tengkujuh said...

kak sureeeee.... rindunya kat akak.
kenapa lambat discover blog saya. dah nak tutup baru kak suree appear. nak wat camne. i have to la kak! saya masih pakai no lama. roger2 la yer. tinggalkan alamat tau nanti. nak anta kad special punyer. hihihi...

OpiYa OneL said...

sedey sbb awk da nak tutup blog...
pya da add dlm fb. nnt kt jumpe di fb ya!

-Sofiah Abdollah-

tengkujuh said...

ok sofiah... nanti kita contact2 dalam FB eh. Gmbar on 28th Feb pun saya dah upload dalam FB dah. thanks tau pya!

~ thalhazlin ~ said...

what! ala. cik tengkujuh.. jangan la tutup blog.. huhu

hanidiyu said...

ala, jgn la smpai tutup plak =[

tengkujuh said...

terpaksa tutup gak. add saya kat FB yer kengkawan.. thal, thanks tau selama ni jadi pengunjung setia blog saya. hani pun sama. thanks eh semua!

Nurulhuda|Adlie said...

sori lambat! mahu tahu kenapa! haha, busy body, u amik je hosting sendiri, switch to .com, so kalau ada yg menyibuk u amik je legal action, wahhh.. haha, the same thing i akan buat kalau teruk sangat polan2 ni semua..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin