Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

29.11.09

my PAST

Suddenly semalam tangan ringan buat kerja dan dengan kepala yang serabut pi selongkak cupboard yang macam tongkang pecah.found a lot and a lot of CD.tgk satu2 semua CD tu.macam2 jumpa.paperwork lama.copy of my thesis.gambar2 lama masa belajar dulu and yang paling best i found 1CD yang banyak gambar masa kurus2 dulu.tetiba miss that part of my life.masa tu tengah frust menonggeng tergolek2 and bergolek2.dah macam manusia anox dah masa tu but i really need bodyshape yang macam tu skang ni and yang paling penting masa kawin nanti.huhhuu...what should i do??? tapi masa tu i tak bertudung so yang part tak bertudung tu tamau.sudah sgt selesa dengan bertudung.cuma mau badan yang kurus saja.mau susun strategi tapi tak tau camne nak mula.bengang dengan diri sendiri skang ni!tSk!





koprat foto ke keparat foto?

ini adalah gambar koprat yang diambil bersempena sesuatu itu.suke gambar ni sebab aku kelihatan menarik dan da'boom and yang paling penting aku tak nampak gemok.itu yang paling penting.taken by unprofessional photographer but edited by some1 who knows what to do with ugly picture.i like!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin