Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

24.11.10

Love Reading??

Di saat berperut yang tak berapa besar dan ketaksabaran untuk merasa tendangan padu insan dalam perut. hehehehe.... 18 minggu dengan makhluk comel dalam perut ni memang membahagiakan. Heaven sungguh!! Sekarang ni kat rumah nak masak tak bleh sebab tak bleh bau minyak panas. uh sungguh mengada2 haku! pastu nak wat kerja berat2 enchek suami ensem plak tak bagi so sangat boring. Habis dah semua stok buku diselongkar dan sangat boring sebab semua rasanya dah dibaca lebih dari 2kali. Then dapat berita best dari kejauhan. My lovely sista Sureena yang buat PG di Newcastle mendengar rintahan hati dan menawarkan ini:

::Jatuh Cinta::

Terus rasa nak peluk cium kak sue dikejauhan. hehehehehe.... tak sabar nak tunggu parcel sampai. Tak sabar nak nak cium bau kertas buku terbaik dari ladang. hehehehe.... tak survey lagi kat MPH, Kinokuniya and Times Bookstore dah ada ke tak. Sangat excited sebab ianya terbaik dari ladang. huhuhuhu....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin