Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

11.12.09

adakah aku BODOH?

rasa sangat bodoh sehingga melakukan perkara yang bodoh. kenapa mesti ada connection dengan orang yang sama bodoh? kenapa mesti jumpa dengan orang bodoh. dunia ni penuh dengan orang bodoh ker? atau aku yang sangat bodoh sampai rasa semua yang aku buat, yang aku jumpa adalah bodoh. its true; aku memang bodoh!

orang bodoh macam aku tak perlu hidup dalam dunia yang hebat ni. kalau lah boleh aku pergi dari dunia ni tanpa menyusahkan orang lain kat sekeliling aku. kalaulah...

10.12.09

Tak tahan dah

ada tak orang nak offer saya keje?! dah tak tahan ar keje kat sini. dengan bos yang suam2 kuku. tak de perancangan yang teliti. sendiri tak tahu apa yang dia nak dan dia mahu. pening. tertekan. bengang. bingung. bosan. YA ALLAH, berikan lah hamba mu ini ketenangan dan kekuatan.

7.12.09

Asik Meeting!


Lately memang banyak meeting. sana sini meeting. tapi biler meeting buat kat hotel, camwhoring adalah agenda yang tak kan dilepaskan. huhhu... sgt poyos. sgt chiker. tak bleh nampak camera, bulu roma gatal akan naik dan minta gambar diambil. so jgn salah kan saya, saya tak nak amik gambar, camera dan bulu roma gatal yang soh gak saya amik gambar. percayalah!



::sempat lagi ber'camwhore dalam bilik Datuk Bandar::

6.12.09

MENANG???

Sampai saat ni saya masih binggung. Dok tanya diri sendiri.
"MACAM MANA BLEH MENANG PLAK NI?".
Kerja sure2 akan bertambah sebab dah kene gi peringkat Wilayah plak but dalam pada tu masih bleh lagi berharap biarlah tahun depan peringkat Wilayah buat kat Labuan. Dapat jalan2 sambil abiskan duit. huhhu... masih bingung lagi!

"MACAM MANA BOLEH MENANG?!"



LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin