Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

10.12.09

Tak tahan dah

ada tak orang nak offer saya keje?! dah tak tahan ar keje kat sini. dengan bos yang suam2 kuku. tak de perancangan yang teliti. sendiri tak tahu apa yang dia nak dan dia mahu. pening. tertekan. bengang. bingung. bosan. YA ALLAH, berikan lah hamba mu ini ketenangan dan kekuatan.

6 comments:

fara said...

errr tgk pic u kt tpt keje, igtkn u enjoy keje situ :-s

tengkujuh said...

try to enjoy myself lah farah but inside who knows rite. i'm a pretender in other word. ada keje kosong untuk saya??

che_yatt said...

mama wewet...aiyooo...byk tertekan kah?? let ignore ur boss n do enjoy urself..kah..kah..kah..bos mmg mcm itu..tp bole mintak tukar boss x? another deparment or unit b4 dpt keje br? skt camner?? ada arapan dapat APC x?

tengkujuh said...

susah mau tukar unit.tukar jabatan lagi ler.no life at all.3/3 masa adalah untuk bekerja di bawah bos yang entah ape2.kalu dalam meeting awet banyak cakap kang, orang ingat yang i over shadow my bos plak. susah jugak. skt okie. above 90.
dengan KMK lagi. we win the competition tau kak T. mintak2 ar jabatan hargai dengan bagi cemerlang. hehehehe... hope so!
jabatan awet ni poyo sket. pengarah pun jenis berkira and entah apa2. i got offer from perbadanan putrajaya. so tgh pk mau amik ker tamau. what do u think??

F A R Y N said...

sabar wet..kadang2 bos ni..bila dah jadi bos...otak sume tepu...

cye_yatt said...

mama wewet..sowy..byk lame xcheck ur blog..hu hu hu...dengar2 persiapan kawin2 berjalan lancar..i booked 4 da alusemitai *dunno how to spell..gula2 kapas...nak goggle ar mane nak dapt itu mesin..dpt offer keje?? if interesting n kene pada jiwa + gaji lumyan n tetap...why not...cube jerlah...tp mane2 pon ttp ada risikonyer...so...think2!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin