Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

18.8.10

Ada tak?

Ada tak suami yang malu pegang tangan isteri di khalayak ramai?
ADA TAK?

Ada tak suami dipertengahan jalan tinggalkan isteri ikut kawan-kawan?
ADA TAK?

Ada tak suami yang seakan malu untuk berjalan dengan isteri?
ADA TAK?


::Kadang-kadang saya terfikir, adakah saya perempuan yang bergelar isteri yang dimaksudkan itu?

17.8.10

Nikah - Tetibe Plak!

Semalam ada sorang kawan tu sms tanya kenapa nak gosip dalam FB search FB kepunyaan president mummy semalaya takde. dengan sedih bagitau yg i dah nak retire dari semua ini. cewah tak hengat. lagipun kan bulan Ramadhan. sila hormati yep! ko ajak aku buat perkara yang tak baik ni. tak pasal2 kwn ku itu kene marah. mintak maap balik...mintak maap balik...bulan pose ni.

pastu dia tanya gambar nikah. soalan semua yang boleh buat gua bengang neh! gua bangat2 bengang neh! soalan sensitip ni ko tanya! takde soalan lain ker? soalan berbuka pose apa arini ker?, ko sihat ker? soalan bodoh apa pun takpe. tapi yang ko gi tanya pasal FB ngan gambar nikah ni yang buat gua panas di bulan pose nan indah neh! marah sungguh neh!

dah la kene delete FB. pastu gambar nikah dari OP lansung tak nampak bayang2 lagi. jgn katakan satu, bayang satu pun takde tau! yang ada gambar pun dari camera amatur sesedara memara ku. selamat dorang ada camera, kalu tak? kalu tak? sila jawab! oh oh oh sakit hati ku ini!

tiga ni je gambar nikah yang ada dalam simpanan. tiga ni je... bayangkan. tiga ni jer... bayangkan. sila bayangkan. tolong bayangkan. tak terbayangkan kan? sama la!

::semasa menunggu - muka cemas::

::setelah perkataan sah!! - menangis konon::

::ni je gambar berdua dengan enchek suami selesai nikah::

::sedih sungguh la. so jgn tanya apa2 pasal nikah lagi yer lepas ni. huhuhuhu (;_;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin