Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

29.6.10

Entry from My Pupu.. i Like Lagi!!

my cousin Lyd dedicated one entry untuk countdown Hari Bahagia saya. uh! sgt terharu dan suka. Mau tau apa rasa bila masuk blog dia dan tgk entry itu? Berdebarnya... tiba2 rasa seperti ada rama-rama indah dalam perot. Angin kah? Apakah? huhuuuu.... hanya B2B saja yang mengerti. anda akan rasa perasaaan ini. cuma ianya datang tak menentu. Kadang2 rasa, kadang2 rasa macam takde apa2. kadang2 tanya kat diri sendiri, betul ker aku nak kawin ni... banyak rasa lah kesimpulannya. macam makan buah cinta (hahaha... mentang2 skang ni tgh bengkel kat cameron highland dan baru je lepas makan buah cinta)

Anyway and anyhow, thanks yeye for the beautiful entry. i owe u a lot. kotak2 yang beratus yang yeye buat tu. thanks bebanyak! u are my best cousin forever!! lap u!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin