Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

8.3.12

pENYIBUK

oH! kenapa kah awak mesti menyibuk urusan saya? awak yg EmO lebih pulak.

iNi lah satu lagi kisah di opis saya. bila org ni krisis dengan org ni, dia dok jadi batu api. Taktau citer pandai-pandai mau reka cerita. Kan tak baik tu dek non oi.... tahu 1% tapi bercerita macam dia tahu A to Z. Kang akak nyanyi lagi A to Z itik gembo gembo kang baru ko tak tahan tutup telinga kan... pastu emo lebih. nak wat cam konon2 dia lebih baik ar.... itu amik kesempatan. bukan kah lebih elok kalu ko mendamaikan mereka ni. bukan membuatkan depa ni lagi saling membenci. aparaaa punya kaum! huhuhuhu...

ok sekian sebab nak makan roti vanilla cicah kopi putih. heaven giler..................... lalalalala...... ;)

6.3.12

TEGUR TAPI BUAT

Just nak share satu cerita. Ada seorg di opis saya yang suka sgt perhatikan saya. Tegur itu ini; cara saya berpakaian dan sebagainya tapi....... lepas tegur saya, dia akan buat benda yang sama.

Contoh; pada suatu hari (gitu!) dia tegur saya, ni apa ni pakai baju kurung ketat-ketat. Saya sememangnya adalah penggemar baju kurung moden. Baju kurung biasa kureng. Seingat saya, saya cuma ada 2 helai saja koleksi baju kurung biasa. Baju lain sume kurung moden. Berbalik pada cerita manusia tak serupa cakap ni, lepas dia tegur saya, saya dan rakan-rakan perhatikan dari sehari ke sehari, fesyen baju dia dah berubah kepada kurung moden. Itu tak kisah la sebab bukan saya yang bayar upah buat baju dia kan. lantak ar dia nak pakai fesyen baju apa pun. Tapi yang saya pasti baju-baju si polan semakin menampak kan susuk tubuh. uh! cakap tak serupa bikin. Dan ini terbukti bila saya ke kedai jahit yang sama tempat dengan si polan tu tempah baju. tailor tu cakap; "'tut' sekalang ar sume baju lama anta otter, suruh kasi kecik. dulu saya buat kecik dia suluh kasi besar. tamau kecik-kecik." aaaaaa.... kan?! sudah tukar ka??

# so adik2, moral of the story is, kalu berkenan dengan gaya atau penampilan akak and ada idea nak copy and paste, go for it! tapi tok sah ar tegur akak cam akak wat dosa besar pastu ko pun buat kan?! itu namanya cakap tak serupa bikin. Sekian!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin