Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

16.3.10

28 Februari yg menyuntik semangat

Walau 28 Februari aritu adalah ari malu-malu kucing saya tapi hari itu jugak lah yang membuatkan saya bersemangat semula. takmau cakap banyak2 dah. ini gambar poyo saya. Sila abaikan kepoyoan saya yep!




::thanks yeyeh for the picture. I owe u a lot::

5 comments:

~ thalhazlin ~ said...

wah, majlis hantar belanja ke neh? dapat cincin lagik? hihi. glad ur back, dear!

tengkujuh said...

thanks thal! silap saya gak sebenarnya. so kene redha gak ar. atas nasihat sume especially enchek tunang, saya on lah balik my.TRUE.color ni. walaupun takla sepemes mana pun blog saya ni.

aDieyZa said...

congrats dear..

tengkujuh said...

Adieyza : thanks dear! =)

tengkujuh said...

Adieyza : thanks dear! =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin