Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

18.3.10

Blog Tak Pemes, Saya Gak Yg Salah Ker?

Hari itu (cewah!), lepas amik keputusan untuk 'on' balik blog tak pemes saya ni, saya received satu comment cakap;
"Blog dahla tak pemes so takyah la nak bagitau satu dunia ko nak tutup ke nak on ko punyer blog ni!!"
hahahahaha!!! ketawa saya lepas baca comment tu. bukannya apa, saya sangat berterima kasih dengan anon yg anta comment tu sebab menyedarkan diri saya bahawasanya blog saya ni tak pemes. huhhu... tsk! tapikan kengkawan, saya adalah sangat musykil sebab kalu blog pink ala-ala pompuan yang tak berapa nak ayu dan comel ni tak pemes bagi si anon tu, kenapa dia mengikuti dan masuk serta baca entri2 bombastic mr.loba-loba saya ni. *pelikkan?*

takpe lah, yg penting saya dah sedar diri dan ingin mengucapkan terima kasih pada si anon atas comment itu dan jangan lah segan nak jenguk2 blog tak pemes ni lagi yer. comment en/cik anon tak dapatla saya nak publishkan atas sebab2 tak nak mengotorkan blog tak pemes ni dengan comment2 yang tak membina mu itu. i tsk tau!

8 comments:

Mrs Drac said...

lagi tak suka lagi masuk nk tgk..jelesla tu..hehe

F A R Y N said...

aku slalu gelak kalau ada orang suka guna ANON ni...suka sgt tinggalkan komen keji...
btw...seperti yg aku kata,lupakan aje apa orang lain ckp...
diorg taknak baca? biar aku baca sorang2...hahaahah

tengkujuh said...

mrs Drac : i pun rasa di jeles. Kalu lah i tau dia dtg dari mana and kalu lah dia ada blog, i akan masuk blog dia ari2. biar blog dia pemes! kesian kat dia. hahahaha...

Tin : aku memang cayang ko babe! ko lah pem'pemes' blog aku yg tak pemes ni. hahahaha...

.BUNGA. said...

anon jahat.... jgn maafkan dia... biar dia masuk neraka kena bakar dengan api panas menggelegak...

~ thalhazlin ~ said...

to anon blog cik tengkujuh :

sibok je engkau jeles apahal? lagipon sape engkau nak tentukan blog orang femes atau tak. yang engkau tu ada blog ke? kalau tak de, jangan jeles ar B2B punya blog. kalau ada, bagi la link. nak gak aku tengok blog engkau sepemes mana. huh!

tengkujuh said...

hihihi... mmg best ar kengkawan blog ku ini! saya cayang anda sume!

cik puan bunga : rindu kamu! lama tak dengar citer. hope sihat dengan baby yang notty sebab selalu tendang2 pewot mummy dia tuh.

thal : betul3x... ta[i biarkan jer.. kesian gak kat dia kan? hehehehe...

kay kamal said...

baru terbaca *lambat*

omg i pon ade sorg ni keep lacube condemn my blog n wed preps as "anonymous"

hello~ takde life ke???

kuang ajar kan mereka2 spt ini?

tengkujuh said...

betul dear. kita kesian kan je lah kat org2 yg cam gini ek.

love u'r blog and prewed picas.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin