Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

2.4.10

Comment FaceBook yang Kurang Membina

Salams to all...

Memang banyakkan dugaan orang yang nak kawin ni. lagi2 dah nak dekat lagilah banyak dugaannya. So setiap b2b kene bersedia mental dan fizikal.

Semalam saya terima komen ini di FB saya;
"sapa yg getting married ni... mcm kenal nama tu.....betul ke dah nk kawin, x menyesal ke....dah habis fikir....lama lagi la tarikh tu, wat per awal2 nak block date tu, poyo je....
anyway jgn gaduh2 kalau dah nak kawin, ha ha....dpt teka tak sapa tulis ni....."
terkejut gak saya. dalam pada meneka siapa gerangan orang yang menulis di sebalik ID kak Ina ni, kak ina datang pada saya dan minta maaf. Dia cakap bukan dia yang tulis. Dia tak nak saya salah faham. Saya tahu, bukan kak ina yang tulis sebab saya kenal kak ina. di office kami memang rapat dan kak ina tak kan tergamak menulis komen yang macam ni. so saya tanya kak ina, siapa yang tulis? Kak ina buat muka serba salah. Dia cakap dia takut nak bagitau. Saya cakap dari enchek tunang baca dan ingat dia yang tulis baik kak ina bagitau sebab nanti saya boleh jelaskan pada enchek tunang perkara sebenar. So kak ina pun bagitau saya siapa yang tulis komen tu. terkesima jap saya. Ya Allah, sungguh saya tak sangka. Saya tak pernah sangka orang yang kak ina sebut namanya itu yang bagi komen macam tu. sedih saya sebab saya baik dengan dia. sangat baik dan mesra. kenapa didepan saya dia berpura-pura tapi kat belakang dia cakap sebaliknya. menyesalnya saya. Saya hanya mampu berdoa dan mohon pada Allah agar kuatkan semangat saya. Doakan saya juga ya!


pesanan penaja : inilah senario bekerja di gomen, banyak sangat mulut yang nak cakap pasal hal kita. semuanya sibuk badan. tsk!

4 comments:

F A R Y N said...

sbb tu aku tak penah bukak hati nak keje ngan gomen...takpela weih,hati mesti kuat..anggap je ni sume cabaran..diorg kan takde keje...nak exercise jari je kat keyboard pc tu..

tengkujuh said...

tin : thanks. kene alah bisa tegal biasa dengan org gomen ni. i choose to be here so kene sendiri tanggungla babe! neway thanks again tin!

~ thalhazlin ~ said...

me pun keje gomen gak. so far tak ada owang berani komen cam gituh. apapun, i think that gal is jelous la dengan tengkujuh kot. haha. biar je. ;p

tengkujuh said...

that girl ingat dia perfect lah thal!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin