Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

30.3.10

T'shirt Bride & Groom yang Best!!


Arini pagi2 dah blog walking. boring sebab sampai awal kat opis. and i found something interesting from Shahida's Blog. Couple shirt untuk bride & groom. memang best bangat! gue amat suke. searching and thanks god coz finally i found how to buy this couple shirt. dah order dah pun satu. hehehehehe... tak tanya pun kat enchek tunang sebab nanti dia banyak songel. so i just order nanti dah dapat baru habaq kat dia (hihihi... bijak kan saya? mmg calon isteri solehah. hahahaha).

This shirt come with 2 scheme color. if u like it in black then the printing will be in white and vice versa. saya order shirt color putih sebab putih itu suci. Saya suke putih walaupun saya berkulit gelap. tsk yep!! hihihi...

**if u guys like to have one try to visit this blog. owner dia memang best. nama dia Qis. hope u guys like it!!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin