Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

25.3.10

Pesan Untuk Kawan

Saya adalah sangat sakit hati 2 3 hari ini sehingga ilmu yang ditimba terasa sangat susah mau masuk. Kenapa mesti berdrama di depan saya? Kenapa mesti menidakkan yang ia? Saya kisah apa. Sebagai kawan, saya adalah manusia yang cukup terbuka. Itu hak individu bagi saya. Sekali lagi kenapa mesti berdrama.

Buat kawan,
Tolong kembali kepada diri asal kamu. Kamu yang aku kenal dulu tidak seperti ini. Kenapa perlu berubah hanya kerana kehadiran orang baru. Mungkin kamu sedang berasa bahagia dengan perhubungan itu, cuma jangan buat orang sekitar kamu berasa jelik dan geli. Please yer. Saya sangat tidak boleh menahan perasan saya dan pada hari ini, di hari akhir kita menimba ilmu saya telah membuat muka tak puas hati dan bengang saya. Saya mintak maaf untuk itu. Bukan saya sengajakan tapi itu tindakan spontan saya dan saya juga rasa kalau orang lain ditempat saya, mereka turut akan menunjukkan reaksi sama seperti saya. So, sorry sekali lagi. Tolong jangan jadi seperti 2 3 hari ini ya. Saya sangat geli melihatnya.

Sekian.
Inila pesan seorang kawan kepada kawan yang lain.
Harap kamu faham maksud aku.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin