Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

15.8.09

Aktiviti Hari Ini; Akibat Tak Dapat Gi Opis

Hari ini ingat nak gi opis. Nak siapkan kerja2 yang tertangguh dan sengaja di tangguhkan itu tapi telah mendapat info dari seorang staff kat opis yang arini opis sedang di'polish' lantainya. so tak dapat nak gi. informer tu siap pesan; "kalau cik wahidah nak datang opis gak bleh jek. tapi bukan wat keje la, main Rollerblade je la. Main dengan makcik2 cleaner." hahahahaha... sadiss tul my informer tu. Ni yang rasa cam nak bagi markah rendah je untuk penilaian ujung tahun ni. hehehehe... acah jek. i love my pakcik yang best kat opis tu.

So atas sebab2 seperti yang dinyatakan di atas (cewahh...). aku pun telah membuat satu plan serang hendap dgn ibunda tercinta. (hahahaha... banyak la aku punyer plan serang hendap). aku pun wat lah plan yang best dengan ibunda yang juga sedang boring tahap cipan sebab tak buat ape2 di ujung minggu. kami ingin pergi bergugu-gaga di kotak merah... yeaahhhh... aku suke... aku suke... ibunda ku memang best habis sebab siap offer nak sponsor... selamat duit akak.. dapat menabung untuk majlis perkahwinan akak nanti... hahahaha.... so tunggu yer kehadiran gambar2 terlampau akak bersama bonda tercinta bergugu-gaga di kotak merah itu....

pesanan penaja : gambar terlampau sudah di'upload untuk tatapan bersama-sama di hari raya. hahahaha... (puasa pun blum lagi dah nak raya). so terimala. tapi akak tak suka ini gambar. terpaksa mengkerob gambar separa pinggang sahaja untuk menyembunyikan rahsia-rahsia akak yang tersimpan di bahagian bawah dari pinggang. hahahaha.... benci!!!! dah gomok!!! tsk!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin