Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

10.8.09

Cik Bibir Jongkit dan Rakannya; Cik Tep0ng Gomak

hendak dijadikan cerita, terdapat sepasang rakan rama-rama yang sangat selalu keterlaluan dalam bergurau senda. mereka adalah cik bibir jongkit mcm permainan jongkang-jongkit kat taman permainan rumah saya dan cik tepung gomak yang merupakan bakal menantu kepada tokey tepung gandum cap layang-layang. mereka bersahabat baik walaupun blum setahun berkenalan. ini adalah kerana mereka mempunyai kepak rama-rama yang hampir sama design nya... mereka adalah amat suke syok sendiri mengambil gambar berdua tanpa menghiraukan orang lain disekitar mereka yang dok sok sek sok sek mengata. mereka peduli apa, lagipun dengan berkelakuan begitu mereka akan memperolehi pahala percuma kerana orang dok mengata mereka. orang yang mengata dapat dosa kering tapi mereka dapat pahala basah... muahahaha... mana punyer kepercayaan yang mereka ikut tah. walaupun begitu, cik bibir jongkit sedang dalam proses mempromosikan rakannya cik tepong gomak untuk mendapatkan lebah yang baik punyer dan dapat mengeluarkan madu yang segar... (kedengaran seperti sensored je). so terima lah gambar keterlaluan mereka untuk dijadikan pedoman bersama-sama....


: this entry dedicated to NYAH! my sekepala buddy. hope u enjoy it! (lagu lady gaga pun berkumandang.. mum mum mum mah... mum mum mum mah...)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin