Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

11.8.09

-BerGuGu-GaGa bersama Kekasih SehatKu-

kerana emosi terganggu hari ini (semua sebab si Bedebah yang tak perlu aku sebut namanya kerana kalu sebut terasa macam kene sumpah! naik bulu roma mak nyah!) maka aku telah menghantar pesanan ringkas kepada kekasih sehatKu, En.Abeng As. Terimasss Abeng kerana telah menemaniku berhibur dan bergugu-gaga denganku yang suara kalah siti Nurhaliza ini. muahahaha...


semua lagu aku bedal. sedap tak sedap belakang kira. janji hati terhibur. lagu lama, lagu baru semua aku gugu-gaga kan aja. En.Abeng Sehatku jadi backup singer and asik2 cakap "takpe-takpe u nyanyi je.. bantai jer..." muahahaha... sudah terang lagi bersuluh bahawa suara ku memang sedap dan kalah siti nurhaliza. aku terhibur seketika dan kembali bertugas sebagai "penjawat awam" tukang kira lori sampah keluar masuk membuang sampah.

tak banyak lori keluar masuk buang sampah arini. mungkin kerana abg2 lori dengar cakap aku tadi soh pi buang sampah kat umah di bedebah itu. memang sesuai benar ko tinggal kat dalam longgokan sampah itu wahai bedebah!! rasa kan ko! esok aku nak suruh abg2 lori sampah gi buang sampah kat umah ko lagi. tunggu ketibaan abang-abang lori sampah itu lagi ya nanti wahai si bedebah!

4 comments:

sodep said...

wawawa.. gambar ku ada di siney... menampakkan busut yang semakin meninggi dan semakin berat untuk ku bawa... owh... sesungguhnya diriku terlalu terbawa bawa dek perasaan yang mengiba. terbuai bersama melodi yang mengalun membawa ku hilang tah kemana... kemudian gedebuk.. aku terjatuh kembali.. owh.. aku masih lagi di dalam bilek bernombor 50 ketika waheeda menyumbangkan suaranya... hohoho..

tengkujuh said...

waheeda bersama akil hai kah yang menyanyi itu?? waaa... sungguh terpesona. patutla u gedebuk terjatuh sebab suara yang diSUMBANGkan terlalu lunak mcm masak lemak. muahahahaha....

trimass...trimass...trimass abeng!!

^inas^ said...

wahh nyanyi ape tu?

:) have a gud nite sleep.
saje singgah :)

tengkujuh said...

salam inas...

thanks sebab singgah.
nyanyi lagu akada wakada lah.
hehehehehe....
nama pun waheeda... but i don't like her sebab dia tu cam poyo jer lah. hiks! thanks again dear.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin