Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

12.8.09

oitss en.abang, lu ingat lu bagus!!! mau gaduh ka!!


ada satu mamat ni macam nak cari gaduh plak ngan aku. jalan kat depan aku dabik2 dada, angkat2 kening. apakah??? mau cari gaduh ka?! kalu mau, kasi bukak kuda2 ar... lu ingat wa takut sama lu kah hah? pada siap2 yang ternampak mamat ni kat mana2, kasi kem salam maut sama dia.


pesanan penaja : sebenarnya aku dah ketandusan idea. takde bahan nak dijadikan citer. guru besar sekolah dan peng'skema' sume aku dah halau dh dari blog aku ni, so dah takde sape dah nak kutuk aku dan aku tak bleh jadikan kutukan diorang sebagai bahan untuk post entri baru. padan ngan muke aku!!! hahahaha.... and akhirnya, perwira kesayangan hati gak ar yang jadi bahan aku merapu. hahahaha... kalu dia tau musti abis aku! sorry ya wahai lelaki'terlalu (superman) ku.

2 comments:

muffincoklat said...

kalau wa jumpa budak tu wa sampai kan salam lu.. lepas sampaikan salam lu boleh tak wa tumbuk dia.. blasah dia sampai lembek.. boleh tak.. wachaaaaa.... nganganga

tengkujuh said...

ada berani ka??? meh gua bagi lu satu tumbukan padu dulu. berani lu tumbuk kekasih'terlalu wa itu??? hah??? mau matika?? (dah macam along mintak hutang dah. hehehehehe...)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin