Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

10.8.09

Terima Kasih Abg Wan Untuk Gambar Yang Cantik Ini!!!


Al-kisah, ayibbb.... maka tersebut lah kisah. sang kancil datang beramai-ramai mengadap duli yang maha mulia. ayibbb... hehehehe.... merepek kerepek orang Yong Peng sekali lagi. ini adalah kerana sgt suke hati menerima gambar aku dan superman ku yang cantik ini dari abg.wan; our department profesional photographer. tabik springggg katil slumberland ar abg wan! sangat menyukai gambar ini dan telah pun selamat menjadi wallpaper komputer di opis saya.

terimasss.... terimassss... terimassss... sejuta ribu kali!! love u abg wan!! (atte overnyer teman!)

: dan ternyata juga sesungguhnya aku sudah gomok... huhhu.... tak suke!

2 comments:

jamal said...

Hai assalamu aliakkum eventhough i donot understand your language because you are a musalman i like to be your friend bye bye
visit
http://s2sgateway.blogspot.com for natural pictures
http://xperrorsolutions.blogspot.com for any xp problems

tengkujuh said...

salam dear friend.

i've visited your blog. it's nice to see all the picture captured. hope can hear more from you soon.
Salam Ukhwah.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin