Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

13.8.09

Kisah Sup Ayam Yang Sedap & Mak Bedah Yang Lorat

Di opis arini makan sedap... ari-ari pun makan sedap... kata gomen. meeting makan, retreat makan, kalu jamuan, lagi dua kali ganda makan. (masih bangga sebagai penjawat awam.. mari semua penjawat awam kita parti buih beramai2... hahahaha... sila cemburu pada yang masih memburu jawatan penjawat awam). aduh, merepek skali lagi!

ok2, berbalik kepada tajuk seperti yang dinyatakan di atas. masih menyentuh soal makan. tapi aku nak kaitkan sket dengan sorang makcik yang tak berape nak glam kat opis aku ni. konon2 cam datin wannabe ar... are you sure.. (pronounce; suareyy...)

makcik ni macam ada satu tebiat yang tak bape berkenan kat hati aku. dia suke acting cam pegawai. kalu nak jemput gi makan, gi jamuan, mesti call dia dulu. she have to be the 1st person yang kene tahu. kalu tak, tak mau datang itu majlis. apakah??? ko siapa wahai mak bedah?? pastu 1 lagi tebiat buruk dia, kalu orang bawak makanan, mesti pelawa dia dulu untuk makan. pastu mesti letak itu makanan atas meja dia. pelik tapi benar and tambah sket konpius. kenapa mesti macam tu?? 1st time masuk sini aku cam konpius tapi ikutkan je perangai dia tapi bile dah lama2 and dah meluat, hah!! lantak ko ler kat situ. dah la ko sergah2 aku. pasal kunci bilik mesyuarat je ko nak sergah aku cam aku cacai ko. ko sape?? aku lagi hebat tau sebab aku adalah tukang kira lori sampah kuar masuk kat sini. kang aku soh abang2 drebar lori sampah ni pi buang sampah kat umah ko kang macam si bedebah tu baru ko tau. mau ka tamau??

dan bermula pada hari dia dok sergah aku cam aku ni cacai tukang bersih tandas kat umah dia tu, aku mogok dan berkempen ajak member2 opis jgn kasi hirau sama dia. biar dia sorang2 kat situ. jangan kawan ngan dia. jangan share eskrim ngan dia. haaaa.... bagitau mak kita! (macam sekolah2 dulu... budak tadika gadoh camni ar. hahahaha...)

: macam takde kene mengena je sup ayam yang kat tajuk tu ngan mak bedah and entri aku ni. tapi untuk menyedapkan lagi tajuk entri maka aku akan biarkan tajuknye kekal begitu. yang aku nak highlight kat dalam citer ni adalah mak bedah yang jongos itu. muahahaha... tsk!!

2 comments:

sodep said...

kalau i lar kan... siram aje muka dia dengan asid.. u ada asid tak? nanti dia akan mc sampai dia pencen..

tengkujuh said...

u kijam ohhh....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin