Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

11.8.09

Setelah kau BAKAR hatiku (ceh, jiwang karat tul!)

hai manusia ciptaan Allah yang bernama BAKAR. kau nak ape lagi dgn aku hah s*t**!!! dulu kau yang bakar aku sampai aku jadi itam rentung macam ni. skang lepas lelaki'terlalu (superman) hati ku menyelamatkan aku dan menyapu whitening lotion kat badan aku, aku sudah tidak se'itam dulu, baru ko nak terhegeh2 cakap cinta sama aku. apa erti cinta yang kau paham??? tak abis2 kau nak musnahkan idup aku. ari2 ko msg aku, cube call aku. wei, ko dah banyak duit sgt ker hah!! baik ko simpan kredit ko tu untuk minah rempit yang suke tonggeng atas moto kapcai ko tu sampai nampak lurah gunung t*h* nya itu. aku bahagia dengan lelaki'terlalu ku itu. Nyah kau dari sini! kang aku baca mentera semerah padi yang aku belajar kat gunung si mambang kang. terus ilang kau dari ini dunia. apa kau mahu?!!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin