Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

10.8.09

Pembetulan Bagi Kutukan Yang Diterima Dari Seorang Guru Besar Sekolah (Seriusnye Bunyi....)

Entry (apa ek entry dlm bahasa malaya???) 'SUPERMAN' saya yang terdahulu, saya sunting atas KUTUKAN seorang teman alam maya (mst dia seorang guru BESAR sebab kutukannya berbau serius.. takut!) hehehe... terima kasih cik/encik 'awak tak boleh beli saya' atas kutukan cik/encik itu dan atas sebab ingin menunjukkan effort (aduh, cakap omputeh lagi. org keje gomen mana reti ckap omputeh ni, takut salah tatabahasa!), maka saya tidak akan membetulkan post (omputeh lagi...........!!!) saya yang bertajuk 'SUPERMAN' itu tetapi akan menterjemahkannya dalam Bahasa Melayu/Malaysia (yay! Semangat 1 Malaysia beb...) seperti yang disarankan oleh cik/encik 'awak tak boleh beli saya'. hehehehe....

..."my cinta hati is my hero. super hero. that's why i call him SUPERMAN. the one who safe me. the one who protect me. the one who always be beside me, to support me and he is my everything. he's my SUPERMAN. super hero of a life time..."

Setelah diterjemah. Terimalah.... (ceh, bleh jadi penterjemah lah lepas ni. buat iklan; SIAPA MAHU MENCARI PENTERJEMAH YANG TIADA PENGALAMAN LANGSUNG DAN SEORANG PENJAWAT AWAM YANG HANYA DUDUK GOYANG KAKI DI OPIS NYE?? HUBUNGI LAH SAYA SEGERA 012-3456789.)

..."cinta hati saya adalah wira saya. terlalu perwira. sebab itulah saya memanggilnya "lelaki'terlalu". satu orang yang selamatkan saya. satu orang yang melindungi saya. satu orang yang sentiasa berada disisi saya, untuk menyokong saya dan dia adalah segala-galanya bagi saya. dia adalah "lelaki'terlalu" saya. perwira terlalu sepanjang hidup..."

: pppsssttt.... Puan Bunga a.k.a Cikgu Bahasa Omputeh, napa tak tegur teman masa awal2 baca post teman yang SUPERMAN tu. kan teman dah mem'fofular'kan seorang lagi teman alam maya dan sekali gus mem'fofular'kan blog teman ni. i tak suke glam2 ni! hehehehe....

pesanan penaja : cik/encik 'awak tak boleh beli saya', saya memang kuat merepek dan disebabkan tiada idea untuk mem'fofular'kan blog saya, maka saya menggunakan KUTUKAN cik/encik sebagai bahan untuk saya membebel. hehehehe... terima kasih. PROUD TO BE GOV SERVANT (alamak, ckp omputeh lagik!!)

3 comments:

you can't afford me said...

sama-sama.teruskan lah memalukan kerajaan sendiri ye,sebab ada mentaliti macam ni.

tegur tak nak belaja, lagi bodoh sombong.

.BUNGA. said...

'you can't afford me' why dont u just open ur blog to public so we all can read you grammatically-correct post with honour and respect? tegur ada cara... tegur cara berhemah. barulah anak murid dengan rela hati nak belajar+berubah. org yg menegur pun kadang2 satu hal jugak, budget BAGUS je lebey. ini blog kalau u tak suka baca, u may click the 'x' button, yg u baca dari start smpi habis sapa yg suruh??? oh oh my...

my dear cayang u sabar kay...
oh dunia akhir zamannnnnn...

tengkujuh said...

blogging = warfield. takutttt!!!!

puan bunga yang baik hati, u cakap dolu2 ada betul lah!
tabik springggg!!!

"awak tak boleh beli saya" : ini blog untuk orang2 yang bleh layan gurau and bukan setakat bleh terima teguran je. dah dedicated satu blog untuk memfamous amous kan diri yang konon2 orang tak bleh beli tu lagi tak mau terima kasih. apa2 pun yang penting kita "ENJOY" (guna ayat omputeh lagi...)
=Pweeaakkkk....!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin