Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

14.8.09

PEREMPUAN!! Siapakah??

PEREMPUAN!! Siapakah??
aku tak kenal ko pompuan tapi aku akan pastikan aku dapat tahu kau siapa.

PEREMPUAN!! Siapakah??
kenapa kau getik sgt hah pompuan and dah takde jantan (opss..jgn mulut jahat) dah takde lelaki lain ke yang kau nak kacau.

PEREMPUAN!! Siapakah??
apa agenda kau sampai nak anta kiss2 kat lelaki'terlalu aku hahhh..

PEREMPUAN!! Siapakah??
kau nak sgt ke kat dia, kalu nak cakap. aku bleh bagi ar... aku kisah apa ngan sume jantan (opss...jahat lagi) lelaki kat dunia ni.

PEREMPUAN!! Siapakah??
PEREMPUAN!! Siapakah??
PEREMPUAN!! Siapakah??

sebab kau pompuan dan aku pompuan ar aku masih bleh sabar lagi dan aku tak kan gaduh sebab jantan (aduhh... jahat lagi mulut ni) lelaki dengan kaum aku sendiri.
kalu mahu, amik!!! aku suke!!

lalalalalalalalalalala.... (saiko nyer aku neh!)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin