Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

16.10.09

Dak dik Duk! (ver. nasihat + gatal)

WaaAa...hati ku berlagu girang.kurang 3 jam lagi mau jumpa kekasih hati merangkap JAGA yang sgt dirindui.sebelum masuk meeting tadi enchek tunang call cakap dia dah kat KL.apa lagi,buat suara anak kucing gatal yang suke meleser2 kat kaki manusia berbulu lebat dan buat merajuk serta mengadu domba dengan enchek tunang (ee geli,~hei berdiri mak! bulu roma ku!~)

Enchek tunang cakap dia mau jemput pulang.huhhu...buat2 merajuk ckap tamau!tapi dalam hati mau mau mau...udah rindu banget sama DIA...

Sambil2 tunggu tu saya pun buat list apa yang enchek tunang suke makan.Banyak okie...enchek tunang saya memang pemakan.kuat makan.sebab tuh ada entri Dinasour Memakan-makan.hehehehehe... walaupun kuat makan,dia tak memilih.itu yang tambah sayang tuh.

Saya teringat pesan mama satu ketika itu (bahasa!),kalau nak pikat hati suami,pikat dengan masakan.dengan air tangan bukan nasi kangkang (oH oh,ayat bomba spactic!saya yg tambah ayat tuh.mama saya tak cakap gitu.)So walaupun sibuk dengan persiapan hari bahagia. cari vendor sana sini,skill memasak perlu dipertajamkan lagi.tamau suami ku makan masakan bibik warung je biler kawin nanti.itu janji ok. so buat semua bride-to-be sila jadi macam saya (perasan.tSk!).

Untuk hari bahagia,abis semua kita survey.nak yang terbaik konon-kononnya.lepas tu nanti lepas kawin suami terbiar.makan tak menentu.ari2 makan kat kedai.lauk kedai.itu ok lagi dari ari2 makan meggie.tak kesian ker kat suami??

Buat yang tak pandai masak macam saya,kenelah letak azam turun dapur.jenguk2 tgk mama ker bibik ker buat ape.tolong2 la walaupun potong sayur atau kacau2 gulai dalam periuk je.atleast dapat gak aura dapur tu.manatau aura2 tuh akan buat kita pandai masak ker? hehehehe...ada ke gitu? ada ok! macam mawi,dia bukan pandai nyanyi pun tapi sebab aura dia, berjaya gak mamat felda tu dalam bidang seni (tapi tak lama ler..huhu..marah peminat mawi kat aku.)

Cayok2 buat semua bride-to-be. bersamalah kita berusaha membahagiakan bakal suami dengan masakan yang sedap2 dan makanan yang dia suka makan.


Pesanan Penaja : kalau dulu saya hanya belajar masak apa yang saya suka makan. tapi skang ni simpan azam mau belajar masak apa yang enchek tunang saya suka makan plak.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin