Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

16.10.09

Adab = Respect

Mood kembali dari bercuti sehari agaknya saya ni.datang opis awal pagi,bukak blog and suddenly citer pasal ada adab = respek.mau jadi penceramah motivasi kah?? huhhu.. mungkin,1day. who knows rite?

Saya tetiba terfikir,how do i face my everyday at work when i have to deal with person that already lost my respect?Kalau dulu,i really admired with this si *polan* punya skill and knowledge in so many things.For me tak guna kalau u have a lot of skills and knowledge but u don't have that 1 thing so called ADAB. Ilmu penuh kat dada pun tapi tanpa ADAB,people will not respect u.Itu yang selalu ibu pesan dan saya ingatkan diri setiap hari.U can come to work with so many emotion u want but u have to be professional.Professional in many ways.Professional in dealing with u'r client, publics who seeking for info, your colleagues, your bos,your friend,your leader or even with people who working under u.

Haish! susahnya macam ni.kena kerja sambil bermuka-muka kah? tak sukanya macam ni. mau tukar kerja. so sgt harap interview yang saya pergi hari tu saya dapat.keputusan akan keluar hari ni.*cross finger bebeh!* cayok-cayok!!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin