Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

13.10.09

.CheckList Saya.


MySpace-Countdown

~Buah Cempedak di luar pagar,ambil galah tolong tunjukkan.Saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan~ Rasa sayang eh! Rasa sayang,sayang eh! Heh lihat nona jauh rasa sayang,sayang eh!~ ^_^

(bernyanyi lagu riang walaupun dalam hati hanya Allah dan penasihat berani mati je yang tahu (enchek tunang & bonda tercinta) bahawasanya saya sgt cemas seperti menunggu kelahiran anak sulung.)huhhu...


::bukan tak pernah organize majlis makan2 macam ni.masa belajar dulu selalu.tapi untuk yang kali ini saya ada rasa yang tak berapa nak enak sebab banyak yang mengata dan mencela dari yang memuji dan bersyukur dengan apa yang diberi (biasala,gomen!)


::Enchek tunang ada pesan semalam,jadikan ini sebagai salah satu pengalaman untuk uruskan Hari Bahagia.Think +ve. hehehehe...sebab tu saya sayang dia! Selalu buat saya bangkit semula.Tapi enchek tunang takde.Dahla esok anniversary saya dan dia.Setelah setahun kami kongsi suka dan duka bersama (terima kasih Ya Allah kerana temukan aku dan dia.aminn..)


::so this is list of tasks that i incharge.So far so GoOd.semua settle but i have to make sure that the majlis akan berjalan lancar.insya'allah..doakan yer!


Katering

Main Menu : Wak Hamzah – Done

Satay : Done

Lain-lain : Menu by tingkat2 – Done


Hadiah & Cenderahati

Perkahwinan : Done

Persaraan : Done

Tadarus : Done

Pembantu Bendahari – Done

Game / Aktiviti : Done


MC

Kekasih Sehatku & Cik Tepung Gomak (thanks kawan,korang memang terbaik dan best!)


Aktiviti

5 aktiviti & 2 Glamour Raya



No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin