Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

12.10.09

Simple & Chantek!

::got this picture masa tgh jengah2 blog kengkwn blogger creative yang banyak kongsi citer pasal journey diorang untuk bergelar raja satu hari atau ada sesetengah nya raja dua tiga hari.hehehe::

::picture taken from Ladynoe™ blog::

::sgt creative tau Ladynoe™ ni.kad kawen dia yang design sendiri tapi ada orang telah menciplak idea creative dia.tSk kan?! mungkin sebab comey sgt kad dia tuh kot::

::ni lah kad yang dah tiru kad Ladynoe™::


pesanan penaja
: tetiba idea creative + plagiat sket datang.mau jugak lah gambar kartun kat kad kawin nanti.tapi nak gambar kartun yang cam aku hidup dalam blues tuh,gambar hartini yang pakai tudung tuh.kartun jiwang karat adik saya panggil.hehehehe...ok tak rasanya??

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin