Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

14.10.09

Setahun (365hari) Bersama Dengan Dia

14 Oktober hari ni. hehehehe... dah setahun dah saya dan dia mengikat janji.walaupun tak dapat nak celebrate dengan DIA tapi puas sebab kelancaran majlis yang Allah hadiahkan.berkat kesabaran dan doa DIA juga sebenarnya.buat DIA yang tercinta hanya kata-kata ini yang mampu saya hadiahkan.

DIA,
awak tahu awak siapa,
awaklah superman hati saya,
walaupun kini awak dah tukar title menjadi super securiforce saya,
saya tetap sayang awak seperti mananya awak yang pernah saya kenal dulu.

DIA,
saya sayang awak sepenuh hati saya,
tak kan ada siapa pun yang boleh menggantikan tempat awak dlm hati saya walaupun sesempurna manapun dia,
sesungguhnya awaklah kekuatan saya,semangat untuk saya terus bangun dan berjaya,
terima kasih kerana hadir dan memilih diri saya.

DIA,
terima kasih atas kesabaran dan ketabahan awak melayan kerenah saya,
senyuman awak selalu buat saya rasa damai dan bahagia,
walaupun awak bukan pendengar yang baik untuk saya tapi kadangkala mengadu domba kat awak boleh buat saya tenang setenang tenang nya.

DIA,
tiada apa yang lebih bermakna daripada saat awak melafazkan kata untuk memikul tanggungjawab menjaga saya sampai akhir hayat awak,
tiada apa yang saya pinta hanya kesabaran dan kasih sayang awak untuk saya moga kekal sampai bile2,

DIA,
selamat 365hari bersama,
moga cinta kita ini abadi untuk selama-lamanya..


Pesanan Penaja : huhhu...rindunya saya pada si DIA.takpe,2ari je lagi.2ari jek! huhhu...mau rindu sama dia jugak!tak peduli hapa!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin