Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

14.10.09

Hohoy! Kejayaan Orang Yang Bersabar

Huh! Lega! Settle dah semua. sesungguhnya saya terasa seperti superwoman hari ni (perasan.tsk!). sampai opis pukul 6.30pagi, tgk checklist takut ada yang tertinggal plak nanti. Semua beres sebab semalam dah stayback sampai kul 9mlm kerana idea menggila datang. terasa mau buat centrepiece ala2 kanak2 ribena. huhhu... kelakar giler hasilnya tapi dgn tebal muke mau letak jugak kat meja dlm majlis tuh. *nanti saya letak gambar centrepiece ala2 kanak2 ribena tu yer untuk diketawakan oleh semua.

Sesi mengambil satay dan roti jala berjalan lancar dengan 2 hero saya (en.samsul & en.mizi).terima kasih pakcik.jasamu dikenang!tahun ni saya suggest dapat cemerlang yer..hehehe...

Thanks juga kat kengkawan yang lain yang banyak tolong melancarkan sesi amik2 barang dan tolak2 troli:
-Mona
-Ain
-Kak Ijan
-Taufik

Buat peng'heppening' majlis; cik tepong gomak & kekasih sehatku.korang memang best!terbaik punya!Cayang korang juta2.tahun depan jgn serik lagi yer..bertahan sampai saya turun takhta yer...hehehehe...

So kesimpulannya,walau apapun orang nak kata,saya rasa puas dgn apa yang saya dah cuba buat.Manusia kan tak sempurna.

opss luper...terima kasih buat penasihat berani mati merangkap tulang belakang saya (bonda & enchek tunang tercinta).

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin