Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

12.10.09

.Tolong Doakan Saya Yer.

Entah kenapa terasa nak mintak kengkawan blogger reramai doakan saya sebab saya tahu semakin banyak orang yang mendoakan kite,insya'allah hajat dan keinginan akan jadi kenyataan.

::saya harap saya berjaya untuk interview yang saya pergi aritu::
::saya harap permohonan saya untuk sambung master berjaya::
::saya harap permohonan penukaran pelajar (exchange student experience) yang saya buat kat kedutaan Jepun diterima::
::saya harap agar dipermudahkan perjalanan Hari Bahagia::
~AMIN YA RABBAL ALAMINN..~

::picture taken from here::

4 comments:

~ thalhazlin ~ said...

WAK.. Kita doakan. Amin..

tengkujuh said...

thanks Thalha.
u memang kawan yg supportive.
mau sgt meet2 u in person.
nanti kawin jgn lupe jemput tau.
mau pergi. ^_^

~ thalhazlin ~ said...

hihik. oay. InsyaAllah, cik tengkujuh sudi datang, saya lagi happy. cik tengkujuh pun nanti jemput saya n tunang gak ye. nak tengok cik tengkujuh kawen superman gak. hehe

tengkujuh said...

huhhu...superwoman yang so and so akan berkahwin dengan superman yang telah bertukar kerjaya menjadi super securiforce.macamana lah agaknye yer?? hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin