Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

14.10.09

-Kuih KASWI untuk DIA-

::ini bukan kaswi buatan saya tapi amik pict dari sini::

enchek tunang saya memang prebet sgt dengan kuih yang satu ni.so semalam akibat tak bleh nak tido dan rindu pada enchek tunang saya,saya telah mem'berani mati'kan diri untuk membuat kuih kaswi seorang diri tanpa tunjuk ajar siffu sansai saya (bonda).hari tu ada borak2 dengan siffu sansai cara2 dan bahan2 untuk buah kuih ala2 color kulit gelap ku ini.so main tibai je lah buat dan hasilnya adalah *moderate*.boleh diperbaiki lagi kata siffu sansai saya.bawak sket gi opis,ingat nak bawak semua tapi sebab tak jadi, rasa malu kambeng biri2 yang bulunya tebal melanda,saya bawak sket je untuk kakak2 kat opis tu rasa dan bagi komen agar biler buat nanti akan lebih menjadi dan biler menjadi,tentu kuih kaswi saya sedap dan biler sedap tentu enchek tunang suka memakan-makan. huhhu... bahagianya...bahagianya biler cinta hati makan kuih yang saya buat untuk dia.

::ini adalah merupakan salah satu langkah persediaan menuju hari bahagia >> menjadi isteri yang pandai buat kuih yang suami suke...
::buat enchek tunang sempena 365hari bersama. \(^_^)/

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin