Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

18.10.09

ADA seperti TIADA

Kadangkala aku terfikir;
Adakah aku memiliki DIA?
Kerana ada ketika aku rasa seperti TIADA.

KOSONG (empty),
KOSONG & KOSONG.

Bermaknakah sebuah kehidupan jika terus terusan begini?
Sampai bila?
(hati bertanya namun akal buntu memberi jawapan)

Aku cemburu melihat yang lain
Cemburu melihat mereka bahagia
Tersenyum & ketawa berpasangan
Dimanja pasangan mereka
Diambil tahu dan dijaga
Berjalan dipimpin tangannya
Takut tersadung & terjatuh kekasih hatinya
ataupun diganggu orang pulak nantinya

Kenapa aku tidak diperlakukan begitu?
Merasa sedikit sentuhan dan kata manja
Bukan banyak yang aku perlu
Hanya secebis,paling tidak pun sekelumit saja
Itu sudah cukup untuk aku rasa bahagia

Hanya harapan yang aku boleh katakan
Ataupun aku boleh perolehinya dalam mimpi
Dan yang paling mudah;
Duduk bersandar dan angankan semua itu
BAHAGIANYA...

Bahagia yang hanya boleh aku angankan
Cukuplah.
Itu sudah cukup memadai bagi aku.
Tersenyum sendiri ketika mengangankan semua itu.

Terima Kasih Ya Allah
Bukan salah kau yang mentakdirkan
semua ini untuk aku
Kerana aku tahu,apa yang telah engkau tentukan
Itulah sebaik-baik ketentuan.


Pesanan Penaja : Ini adalah luahan rasa semata-mata.Tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang sudah mati. Life is beautiful bebeh! So enjoy every piece of your life. Don't let anyone ruin it. (^_-)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin