Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

20.10.09

PADAN MUKE!

http://emo.huhiho.com

Hari tu saya gaduh dengan tunang saya. Kerana terlalu mengikut emosi,saya telah men'delete' semua gambar enchek tunang dalam HP saya.Msg2 bermakna enchek tunang pun saya delete gak dan skang bile nak tengok balik,nak buat gambar jadi wallpaper dah tak ada. PADAN NGAN MUKE! mari cakap beramai-ramai
PADAN NGAN MUKE SAYA!

PADAN MUKE!!!

http://emo.huhiho.com


4 comments:

F A R Y N said...

ceh..kesian tunang ko menjadi mangsa...hahahaa...

lenkali buat backup..bila delete..stil bley amik balik...

ComeyBelako said...

adik, appreciate what u have inhand. jangan kejar pelangi. cantik tapi tak dapat digenggam pun. lumrah manusia, bila dah hilang dimata baru di kenang.

take care.

rgds,kakzura

~ thalhazlin ~ said...

hahaha! tak nak ah cakap sebab kite pun biasa gak wat. bila dah baik, last-last nyesal. hahaha!

tengkujuh said...

huhhu...
semua di atas,sila cakap padan ngan muke saya..

faryn: luper ar nak buat backup.slalunya buat. hahahaha...
PADAN NGAN MUKE SAYA.

Kak Zura: Thanks kak. Saya rasa mcm saya ada kakak. Walaupun saya tak pernah jumpa dan kenal akak.

Thal: huhhu...lumrah orang bercinta ek thal. konon2 mau boikot sama dia last2 PADAN NGAN MUKE SAYA.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin