Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

31.8.09

\Dinasour Memakan-Makan/

Note : Entri ini adalah entri Lapuk! tsk! tapi nak jugak buat citer.

Al-Kisah, ayibb....

tersebutlah kisah pada zaman batu dahulu, terdapat seorang gembala dinasour yang sgt kuat memakan-makan yang bernama enchek JAGA.

pada satu hari, kerana ingin menyambut satu perayaan yang gilang-gemilang, gembala dinasour itu telah sgt suke hati dan memakan-makan dengan banyaknya tanpa menyedari yang gambarnya diambil oleh reporter pencen lagi tidak berpengalaman yang gimuk dan comel...

hatta setelah mengambil gambar gembala dinasour yang kuat memakan-makan itu, reporter gimuk lagi comel itu telah tertawan hatinya dan sgt gatal sampai menjadi tunang kepada gembala dinasour yang kuat memakan-makan itu...

bersama dengan entri ini diselitkan sekali gambar gembala dinasour yang kuat memakan-makan itu untuk tatapan seluruh dunia. gambar reporter gimuk lagi comel tidak dapat disertakan kerana dia adalah seorang yang sangat low profile dan pemalu lagi ayu...



:: sekian repekkan dan rapuan saya...

Kisah Yg Sebenar-Benarnya : Gambar2 ini adalah gambar enchek tunang ketika pergi memakan-makan MC'D sehari sebelum puasa sebab konon2 nanti tak dapat nak makan mc'd lagi di siang hari dalam bulan pose.

Pesanan Penaja : Mintak maaf pada enchek tunang kerana telah meng'famous' 'amous' kan gambarnya di dalam blog saya. tujuan adalah untuk membebel dan merapu serta dah takde kerja.

3 comments:

.BUNGA. said...

kikiki makan cam lapo bebenor! :p

tengkujuh said...

kalau tak lapor pun dia bleh makan 1 big mac dan 1 quater pounder. kalau french fries lepe jek, memang tak dapat ar nak rasa...
huhuhu... saya kutuk tunang saya...

Anonymous said...

sedapnye makan MCd...terase cam nak soh nur blanje plak...die tgh banyak duit nie..asik bli tudung batu diamond jer...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin