Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

4.9.09

Hari Ini ; 04/09/09

Gosh! Hari ni berlalu rasa cam lambat jek. mungkin tanpa mama di sisi. entahla. takde idea. skang kat umah and tgh dok surfing on the internet. blur. tak tau mau cari ape. tadi buke pose ngan member keje. mie, lin and enchek tunang kesayangan hati. makan ikan kerapu pedas. sedap. fav saya oh.. sangat sonok memakan itu ikan sampai kenyang tapi tetap control jek makan dan hanya bersabar sebab tak dapat mengorek mata ikan kerapu lazat didepan mata seperti kebiasaannya. sadiss betul. enchek tunang hanya tgk sambil senyum sinis. bukan nak tolong korek kan mata ikan idaman kalbu saya itu. huh! tsssk!

enchek tunang hantar sampai umah. tgk my bro dah balik dah. ada gak teman kat umah malam ni. kalu tak sorang2 je la sebab mama dah gi singapura. lepas tu masuk bilik, bukak lampu and mata terus tertumpu kat atas TV sebelah katil. ada botol minyak cap kapak. masih penuh. pastu tgk kat cermin kat almari baju ada note dari mama; "mama go 1st. jaga diri. jgn lupe basuh baju dlm bakul tu. minyak angin mama dah beli. ada atas tv. in case kakak migrain lagi. jgn lupe makan ubat and jgn stress2 kerja. tgk2 adik. mama always love u." gosh!! mengalir airmata. rindu kat mama datang lagi. hope mama selamat pergi dan balik. mama jarang tinggal2 note macam ni. aku mula ar dah pikir macam2. Ya Allah, aku tak sanggup kehilangan orang yang paling penting dan paling aku sayang dalam dunia ni. Biar aku yang pergi dulu sebab aku tahu yang aku tak kan sanggup untuk hilang mama dalam hidup aku. Dia tiada tolok bandingnya dan tiada galang gantinya.


Rindunye kat MAMA! *tears*

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin