Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

4.9.09

Hari Minggu Yang Dijangka Akan Bosan

Hari ni mama balik Singapura... huhuhu... bosanlah hidup tanpa bonda tercinta. buke kene masak sendiri, sahur kene masak sendiri... yang paling menyayat hati, tak dapat minum air nescafe tarik buatan tangan mama yang lazat setiap kali berbuke dan bersahur... tsk!

Enchek Tunang pulak musti sibok training weekend ni. ingat nak ajak enchek tunang bertengok wayang dihujung minggu. citer "Orphan" macam best jek. baca dalam blog kekasih sehatku pastu siap tanya dia lagi betul ke best citer tu. dia cakap ok gak. so rasa cam nak gi tapi takut enchek tunang je yang tak bleh plak nanti and yang paling tak suke adalah apabile dpt sit depan pastu orang belakang yang membodoh2 menendang2 kat belakang kerusi. memang sakit hati. orang duduk diam2 tgk movie yang dia kat belakang menendang2 tah buat ape tah. ingat ni umah?? pastu lagi sadiss kalu yang duduk kat depan sit kite bukannya tgk movie tapi buat movie. mintak lah tak jumpa manusia2 seperti itu nanti. bulan2 Ramadhan ni. silap2 kongsi dosa jek dengan dia nanti...



tsk!! mesti bosan weekend ku nanti..... http://emo.huhiho.com

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin