Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

4.9.09

kotak ajaib dah elok tapi saya pulak yang sakit

kekotak ajaib dah elok. dah sihat dah. tapi semua memori dolu-dolu bersama kotak ajaib dah takdek. bengang jek. orang HP tu nama jer engineer tapi bengong! yang kontraktor PC ni lagi lah hampeh! malas ar nak marah2 di bulan Ramadhan ni. buat kurang pahala pose jek. hehehe...

lepas kekotak ajaib telah elok, saya plak yang sakit. migrain menyerang lagi. dengan kadar yang tidak berapa teruk tapi bleh tahan gak ar. nak amik ubat puasa pulak. kene tunggu sampai berbuke. takpe, aku kuat. lagipun enchek JAGA kan ada.... thanks a lot to enchek jaga yang sesangat berbaik hatinya.....

sekian, wasalam! tsk!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin