Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

5.9.09

Weekend Bosan???

Semalam masa buke pose dengan enchek tunang enchem, kitorang ader plan nak spend our Saturday together. Enchek Tunang dengan konon2 baik hatinya nak teman saya sebab mama takde gi Singapura. Kesian kat saya sorang2 katanya... huhuhu... jadi angel jap enchek tunang itu! tsk sebab selalunya dia devil dan saya lah angel nya... huhhu... (",)

So hari ni saya plan nak spend ari Sabtu yang best ni dengan membasuh baju di waktu pagi selepas sahur dan sementara menunggu masuk waktu subuh. lepas tu bersiap untuk pergi opis. keje adalah sgt banyak dan ade satu orang yang bertitle Datin Pakuda, opss salah... Datin Paduka... sebut betul2... DATIN PADUKA ok...! yang sememangnya banyak cekadak dan songeh! suke menyusahkan hari2 yang saya lewati dengan meminta macam2 dan sgt cengih dan suka down grade makhluk2 dalam opis saya. sgt tsk dia!

Selepas menghabiskan kerja di opis saya itu, saya ingin mengikut enchek tunang gi training polo kat Titiwangsa and sambil tunggu enchek tunang abis main polo bleh gak abiskan membaca buku Stephen King; 4past midnight. mesti gak abiskan membaca itu buku sebab dah janji nak bagi Cik Puan Bunga itu buku... sedey... tapi dari bagi kat orang yang tak reti appreciate, lebih baik bagi pada kipas susah mati Stephen King iaitu Cik Puan Bunga. atleast lege gak sebab itu buku akan dimanfaatkan sepenuhnya dan dibaca oleh cikgu bahasa omputeh yang happening...

Lepas enchek tunang habis main polo, cadang nak berbuke pose di De'Curve. nak gi makan ayam penyet. nak gak. tak peduli. sgt teringin dengan Milo Dinasour. pastu nak amik gambar and mms pada Cik Puan Zarina yang memang fanatik kepada Milo Ais Pekat dan kauww punyer! huhuhu... sgt berniat jahat di bulan puasa ini! hehehe... suke... \('.')/

pas buke pose ingat nak gi tgk movie orphan tapi ni kan bulan pose, elok ker kalu gi tgk wayang?? tak pasti. sebab saya memang jahil bab agama. so cadangan untuk bertengok wayang akan ditangguhkan sebab rasa sgt tak sedap hati. entah!

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin