Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

8.8.09

Hitam.Puteh.Tema Kawen AKAK Kali Ini

opsss... chop,chop! ini bukan entry untuk memperkenalkan warna tema kawen AKAK okey... ini entry mau citer tema warna baju akak gi owang kawen. akak and superman akak yang enchem and marvelous tu. suke.....

ok skang berTUKAR.... dengan kuasa angin tofan, maka datangla TENGKUJUH!!!

hehehe.... kuat merepek betul aku ni. sebab mengidam kerepek orang Yong Peng kot (Puan Bunga sila terasa dan jgn lupe kirim kerepek homemade buatan tangan Puan Bunga itu) tsk!! ok nak citer, kali ni aku ngan superman hati telah memilih tema itam dan puteh untuk ke majlis kawen kak ina, opismate aku yang sama wana kulit ngan aku. muehehehehe... entah kenapa warna selamat ini yang aku pilih kali ni. dahla cuaca panas nak m**p*s. pakai plak warna yang mempunyai kuasa hebat menyerap haba. apa lagi, meleleh2 la peloh ku yang sememangnya wangi dan dijadikan pati minyak wangi Elizabeth Arden itu. hehehehe... siksa betul kali ni ngan panas terik nak m**p*s. tapi aku tetap berlagak anggun depan superman hati. hebat gilos and ada rasa cam wonder women sebab dapat control jiwa. superman hati pun sama, tak penah mengeloh cakap baju color itam yang aku beli tu panas ke ape. diam and control je ke'enchem'an dia. sebab tu aku sayang dia. hehehehe...

2 comments:

.BUNGA. said...

kutuk dia kutuk dia kutuk dia!

tengkujuh said...

kutuk saya kutuk saya kutuk saya kutuk saya kutuk saya...
sadiss ko bunga!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin