Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

4.8.09

Treasure Hunt

sedang dok tgk2 buku yang nak bagi kat bunga, selak punyer selak and suddenly terkeluar sesuatu yang aku penah selit dalam buku tu dulu. picts of ALONG. adussshh... memori daun pisang balik ar nampaknya. menitis airmata. entah kenapa. bukan sebab tak dapat nak hidup dgn dia tapi gembira kerana aku kini bebas dari belenggu cinta dia. kini dia tiada lagi dalam hati. sudah aku buang dan bersihkan dengan clorox. bersih, suci sudah hati ku ini kerana aku sudah sedia untuk beri pada cinta hati. SUPERMAN ku. aku cinta sama kamu. kau mungkin bukan yang pertama hadir tetapi kau lah yang akan menjadi insan terakhir dalam hati ini. amin...


: apa nak buat dgn gambar2 dan bookmark ni. apa lagi shread kan saja dong dank ding dunk...
hahahaha... bersuka ria lah...

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin