Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

8.8.09

Musafir . Makan Free Kat Masjid

nak dijadikan cerita, hari ini aku makan free kat masjid dengan superman hati. kami kan musafir. takde duit nak makan, inikan pulak nak kawen... muahahah... aku merepek skali lagi.

ok skang nak citer betul. serius plz...
arini kak ina kawen. sob sob... sedey.. kak ina tak kan DARA lagi. hehehe... musti kak ina happy akhirnya disatukan oleh bapa sendiri dan akan terus menjadi ratu di hati mues. very the happy ending. sgt suke dan aku tumpang gak happy. so aku dan chenta hati gi makan kat masjid lah arini sebab dia wat majlis kat masjid wilayah. sonok dapat pakai sedondon ngan chenta hati. rasa cam aku plak yang kawen. hahaha... dah wajib dah aku ni. takpe2, sabar2 tak lama je lagi...

tapi yang tak best sebab gambar aku sume tak chantek! benci! aku dah gomok. tak suke! ingat nak show off gambar ngan chenta hati tapi sebab tak cantik jadi aku nak super impose dulu gambar ku itu agar aku kelihatan jelita mendapat badan seperti siti nurhaliza sekurang-kurangnya. nampak sgt memang siti nurhaliza punya badan tak lah bape nak hebat sgt. (hahaha... aku merepek lagi. kesian kat siti)


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin