Pages

.Mereka ini Best.

"I tahu U siapa dan Datang dari Mana"

http://emo.huhiho.com Okie.disebabkan ada *si polan* yang dah faham bahasa,warning yang lama tamau pakai lagi.

i tahu u guys suka masuk blog cam 'famous amous' ni kan? baca entri bombastic mr.lobaloba i kan? sentiasa menanti entri2 ~emo~ i yang sekaligus akan mem'famous amous'kan u guys kan? tunggu entri2 kontroversi i kan? sentiasa mahu mengikuti perkembangan hari bahagia i kan? huhhu... bahagianya sebab ada pembenci yang dalam pada masa yang sama suka mengikuti perkembangan blog pink ala2 pompuan yang tak berapa nak ayu ni. tocheh2... i ni tak hebat cam u guys. sgt simple tapi i pandai jaga A.D.A.B. cuma dalam my private domain ni jek i suka mencaci & mencarut cencurut so kalu i tercarutkan u, mintak maap lah yer.. (khas untuk yg terasa,kalau tak terasa takpe)

jangan malu untuk singgah2 lagi. u guys really welcome here cuma macam i pernah habaq dolu2 tu;

-who ever u are (u kenal i ker, u are my colleagues, u tak kenal i ker, kiter kawan ke atau penah jadi kawan ker, peminat i ker, pembenci i ker, kite pernah selisih bahu ker or what so ever!), where ever u come from (u come from moon, sun, planet marikh, venus, dari batang berjuntai, janda baik, london, sydney etc), what ever u think (poyo nyer minah ni, cam bagusnye minah ni, i like this minah etc) and how u feel (marah, geram, benci, suke, terkejut beruk, ~em0~ tetiba etc) when u read all entries in this blog. TOLONG JANGAN BUAT ONAR OK!-

::.i can say what ever i want coz this blog created by me.i'm the owner of this 'cam famour amous' blog.::

Thanks Kayu!
sukenye dapat cakap macam ni! ~T_T~ http://emo.huhiho.com

5.8.09

SUPERMAN

my cinta hati is my hero. super hero. that's why i call him SUPERMAN. the one who safe me. the one who protect me. the one who always be beside me, to support me and he is my everything. he's my SUPERMAN. super hero of a life time...

4 comments:

you can't afford me said...

salah grammar.basic!

macamana la keje dengan gomen.

betulkan. atau lain kali tak payah la guna bahasa inggeris.

"the one who saves me, protects me."

tengkujuh said...

hehehe... thanks sebab betul kan. saya belajar sampai sekolah tadika jek. itu pun tak lepas pastu cikgu saya mati kene langgar dgn lori.

.BUNGA. said...

helehhhhh... dahlah main private2 blog pastuh terjah2 blog org sesuka suki... kalau nak grammar superb baik bukak blog 'ini blog grammar english'
tsk. chittt podahhh!

tengkujuh said...

Puan Bunga : bangganya saya dapat kawan alam maya seperti dia. Cikgu Bahasa Omputeh yg sgt humble dan down to earth. (cikgu, betul tak bahasa omputeh yang sy guna dan bagaimana pula dengan grammar nyer??)

'awak tak bleh beli saya!' : sekali ditekankan bahawa saya belajar sampai tadika je pastu cikgu saya ooooonngggg pom pom pom berlanggar dengan motokar...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin